What's new
Streak Gaming Online Gambling Forum

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

€ 6000 Νέο Δεκάρες Στο πόκερ Stan James

Users who viewed this discussion (Total:0)

judyb57

Super Moderator
Joined
Feb 20, 2008
Messages
0
€ 6000 Νέο Δεκάρες Στο πόκερ Stan James


ΝΕΟ! Μπορείτε τώρα να παίξετε κατά τους πρώτους 6 αγώνες μετά τη δημιουργία του νέου σας λογαριασμού.

Όλοι οι νέοι παίκτες πόκερ StanJames.com μπορούν να παίξουν σε Freerolls για νέους παίκτες μας, όπου υπάρχει πάνω από € 6000 σε μετρητά δώρα περιμένουν να τα κερδίσετε.

Αυτό είναι είσοδο έξι νέων παικτών Freeroll τουρνουά, όλα με συνολικό έπαθλο € 500. Είμαστε όλοι σαν κάτι για το τίποτα μετά από όλα.

Επίσης, σας δίνουμε την ευκαιρία να παίξει σε έξι € 1 με buy-in τουρνουά Turbo, όπου έχουμε προσθέσει € 500 έως το έπαθλο.

Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε πόκερ τώρα

Πώς να καταχωρήσετε:

€ 500 New Player Freeroll:

Τουρνουά διεξάγονται κάθε Τετάρτη στις 18:30 BST.

Απλά κάντε κλικ στα προγραμματισμένα τουρνουά και Freeroll! Καρτέλα για να βρείτε το τουρνουά.

Για να κάνει τη ζωή εύκολη για σας θα προ την εγγραφή σας στο Freeroll τουρνουά, απλά βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι για να παίξει πριν από το τέλος του πρώτου επίπεδο τυφλή γιατί αλλιώς το σύστημα αφαιρεί αυτόματα από το τουρνουά.

€ 500 προστίθεται νέο παίκτη Turbo:

Τουρνουά διεξάγονται κάθε Τετάρτη στις 21:00 BST.

Απλά κάντε κλικ στα προγραμματισμένα τουρνουά και Ειδική καρτέλα για να βρείτε το τουρνουά σας και να εγγραφείτε. Θα πρέπει να ενταχθούν σε αυτά τα τουρνουά και θα είναι σε ειδικό κατάλογο πρόσκληση που σας επιτρέπει να ενταχθούν.

Οι παίκτες είναι εκ των προτέρων που είναι εγγεγραμμένοι στα € 500 Freerolls και καλούνται να παίξουν στα € 500 προστίθεται τουρνουά που λαμβάνουν χώρα κατά τις πρώτες έξι εβδομάδες μετά Poker λογαριασμό σας έχει δημιουργηθεί.

Θα σας δούμε στα τραπέζια!




<!-- Affiliate Code Do NOT Modify-->www.StanJames.com<!-- End affiliate Code-->
 

Top